Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü görevini yürütürken Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan İsmail Yılmaz’dan boşalan il müdürlüğü görevine hemşerimiz Nejat Deniz atandı.

2011 yılından itibaren Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü İşverenler Prim Daire Başkanlığı’nda ve Genel Sağlık Sigortası Daire Başkanlığı’nda Şube müdürlüğü görevi yürüten Nejat Deniz son olarak Yozgat SGK İl Müdürlüğü görevine getirildi.

Ankara Yenimahalle Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Derya Atalay ise kurumun son atama kararıyla birlikte Yozgat Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Görevine başlayan İl Müdürü Nejat Deniz Yozgat SGK İl Müdürlüğü’nün modern yeni binasında vatandaş odaklı ve kurum hizmet standartı oluşturmuş bir vaziyette hizmet verdiğini belirterek bundan sonraki süreçte de hizmet çıtasını yükseltmek için gayret edeceklerini söyledi.

İl Müdür Yardımcısı Derya Atalay’da Yozgat’ın mütevazi Anadolu kentlerinden birisi olduğunu ve Yozgat’ta görev yapmaktan da mutluluk duyduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilişim