Yaklaşan sevgililer günü ile birlikte hediyelik eşyalarda tekrar tezgahlarda ki yerini almaya başladı.
    Tüm dünya da 14 Şubat’ta kutlanan “Sevgililer Günü”ne Yozgat’ta da büyük ilgi duyuluyor.
    Bu durumdan en çok hediyelik eşya satıcıları mutlu oluyor. Birbirinden ilginç ve dikkat çekici hediyeler sunan iş yerleri yeni ürünlerle müşterilerine hizmet sunuyor.
MODA HÜRREM YÜZÜĞÜ
    Sevgililer gününde sevgiliye alınacak hediyeler arasında en dikkat çeken ürün, son zamanlarda en çok takip edilen diziler arasında ön sıraları alan “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Kanuni Sultan Süleyman’ın Hürrem Sultan’a kendi el emeği ile yaptığı ve hediye ettiği yeşil taşlı nostaljik görünümlü yüzük bulunuyor.
    Tezgahlarda yerini alan Hürrem Sultan yüzükleri yok satıyor. Güven gümüş ve Kuyumculuk sahibi Muhsin Yıldırım,” Sevgililer günü için özel olarak getirdiğimiz ve “Hürrem Yüzüğü” olarak adlandırdığımız yüzükler yok satıyor. Dizinin gündemde olmasının ve takip edilmesinin de katkısıyla en çok sattığımız ürün olarakta bu yıla damgasını vurdu” dedi.
SEVGİLİYE ÖZEL CEP TELEFONU
    Son zamanlarda yetişilmesi mümkün olmayan teknoloji sevgililer gününü yine unutmadı. Bayanlara ve özellikle çiftlere özel ;imil edilepn cep telefonlarıda en dikkat çeken hediyeler arasında. Rengarenk dış görünümleri ile herkese hitabeden cep telefonu modeleri arasına sevgililer gününe özel bayanlar için taşlı aynalı cep telefonları da tezgahlarda sahiplerini bekliyor.
ÇİÇEKSİZ AŞK OLMAZ DİYENLERE MÜJDE!
    Tüm özel günlerin süsü ve anlamı olmaya devam çiçekler sevgililer günü içinde değişilmeyz olmaya devam ediyor. Aşkı, sevgiyi, hüznü ve kederi en iyi anlatan calı olan çiçekler sevgililer gününe özel tasarımları ile 14 Şubat’ ta güzellik saçmayı bekliyor. Değişik şekil ve ebatlarda tasarlanan çiçeklerin müjdesini Yozgat’ ta Kardelen Çiçekçilik sahibi Hacı Şevket Öztürk verdi. Gül fiyatlarının sevgililer günü için farklı bir fiyatla satılmayacağının müjdesini veren Öztürk,” Herkes gülsün, herkes sevdiğini mutlu edebilsin diye gül fiyatlarımızı sevgililer gününde değiştirmiyoruz yine 5 TL’ den satışa sunuyoruz. Bunların yanı sıra kendi tasarımlarımız olan buket, demet, yapay ve gerçek çiçeklerimizle de müşterilerimize yenilikler sunmaya devam ediyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim