Mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Sivas Demirspor karşısında kaçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan kırmızı siyahlı ekip rakibini her iki yarıda attığı goller ile 3-0 yenerek zirve inadını sürdürürken, zirvede yer alan Yeni Altındağ Belediyespor, Aksarayspor ve Çubukspor’da bu hafta rakiplerini mağlup ederek aradaki puan farkının kapanmasına izin vermedi. 
3. dakikada Ali Yakup’un soldan ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselen İlhan’ın kafa şutu yandan az farkla auta çıktı. 
7. dakikada gelişen Yozgatspor atağında Mustafa’nın defansın arkasına bıraktığı topla buluşan Ali Yakup kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa düzgün vurdu, meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0
13. dakikada Muharrem’in ceza sahası dışından sert şutu üsten az farkla auta çıktı. 
19. dakikada  Muham-med’in soldan ortasında İlkay’ın kafa şutu yandan az farkla auta çıktı. 
22. dakikada Mustafa’nın serbest vuruştan kaleye gönderdiği top üsten az farkla auta çıktı. 
31. dakikada İlhan’ın sağdan ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselen İlkay’ın kafa şutu kale direğine çarparak auta çıkcınca Yozgatspor mutlak golden oldu. 
Müsabakanın ilk yarısında başka gol olmayınca Yozgatspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda da rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyen taraf Yozgatspor oldu.
55. dakikada hızlı gelişen Yozgatspor kontra atağında Ali Yakup, Mustafa’ya pasını çıkardı, Mustafa kale çizgisine iner inmez boş pozisyonda bekleyen İlkay’a pasını çıkardı bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak bir kez daha filelerle buluştu: 2-0
63. dakikada Yozgatspor kontra atağında Ali Yakup orta sahadan aldığı topla Sivas Demirspor oyuncularını çalımlayarak ceza sahasına kadar girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruş ile kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. 3-0
74. dakikada Oğuzhan’ın ara pasında topla buluşan İlkay, sağ çaprazda ceza sahasına girer girmez yerden sert vurdu top kaleciden döndü, dönen topu bir kez daha İlkay tamamladı meşin yuvarlak direğe çarparak auta çıktı. Yozgatspor mutlak bir golden daha oldu. 
76. dakikada hızlı gelişen Yozgatspor atağında İlhan’ın ara pasında topla buluşan Muharrem ceza sahasına girer girmez yerden sert vurdu Sivas Demirspor kalecisi topu güçlükle kornere çeldi. 
Müsabakada başka gol olmayınca kırmızı siyahlı ekip Sivas Demirspor’u 3-0 mağlup etti. 

Editör: TE Bilişim