Elazığ’da bombalı saldırıda şehit olanların isimleri belli oldu. Yusuf Kenan Mutlu (Malatya) Serhat Öztürk (Yozgat) Elvan Özbey (Kütahya) şehit oldu.  Öztürk’ün aslen merkeze bağlı Esenli Köyü’nden olduğu, ailesinin de Ankara’da yaşadığı öğrenildi. 3 polis memurunun şehit olduğu hain saldırıda, 217 yaralı var. 
Kulakları sağır eden patlamayla Emniyet Müdürlüğü binasının ön cephesi büyük hasar görüp ağaçlar köklerinden sökülürken yerde büyük bir çukur oluştu. Silah seslerinin duyulduğu bölgeye yaralılar için çok sayıda ambulans sevk edildi.
Başbakan Binali Yıldırım, saldırıya uğraya Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nde yaptığı incelemenin ardından açıklama yaptı. 
Başbakan Binali Yıldırım açıklamasında bombalı saldırıda 3 polisin şehit olduğunu 217 kişinin de yaralandığını söyledi. Yıldırım’ın açıklamalarının satır başları şöyle: Bu sabah 9 civarı gördüğünüz gibi Emniyet binasının tam karşısında bomba yüklü bir aracın infilakı sonucu ilk anca 3 polisimiz şehit ve toplam 217 yaralımız hastanelere intikal ettirildi. 
72 yaralı taburcu oldu.145 yaralı 5 hastanede tedavi görüyor. Yaralıların 85’i polis, 60’ı sivil. Yaralılar içinde nispeten durumu biraz daha ağır olanların sayısı 20.

Editör: TE Bilişim