Öğle namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerif’e İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Başkomiser Osman Çoban, Başkomiser Bayram Bilen,  Emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca cami çıkışında çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Öte yandan, Boğazlıyan Şehit Fevzi Bekar Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Boğazlıyan Şehit Fevzi Bekar Trafik İstasyon Amiri Komiser Alim Köse’ye polis memurları da eşlik etti. Boğazlıyan İlçesine bağlı Yenikışla Köyü’nden Şehit Erdoğan Bulut’un kız kardeşi Emel Yıldırım, Devecipınar kasabasından Şehit Fevzi Bekar’ın kardeşi Bahri Bekar, Karakuyu köyünden Şehit Servet Mutlu’nun ağabeysi ve Yamaçlı kasabasından Şehit İrfan Efe’nin babası Muhsin Efe’yi ziyaret eden Komiser Alim Köse, şehit ailelerinin acılarını paylaştıklarını ve Polis Teşkilatı’nın her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduğunu hissettirdiklerini belirterek, “Bu Vatan uğruna şehit olan herkesin acıları, millet olarak ortak acılarımızdır’’ dedi.
Şehit aileleri, gazi, görev malulleri ve Emniyet Teşkilatından emekli olan mensupların her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Komiser Köse, “Vatan uğruna şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin, geride kalan aileleri ve yakınlarının her türlü sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Onlar bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Kapımız sonuna kadar açıktır’’ diye konuştu. Ziyaretlerde duygusal anlar yaşanırken, duygulanan şehit aileleri tüm polislerin Polis Haftası’nı kutlayarak, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip, teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilişim