Anadolu Turizm ve Otelcilik tesislerinde verilen iftar yemeği sonrası konuşan Vali Vekili Kemal Şahin,  rahmet ve bereket ayı Ramazan içerisinde şehit ve gazi aileleriyle aynı sofrada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.
Şahin, konuşmasında “ Valiliğimiz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Yozgat'ta geçen yıl yola çıkan Bozok Bereket Kervanımız yine bu yıl il merkezimiz ve tüm ilçelerimizi gezdi. Bu vesileyle birçok vatandaşımızla iftar yemeğimizi paylaştık. Bugün ise siz çok değerli şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri ile birlikte iftarımızı açıyoruz. Bu bizim için en önemli iftarlardan bir tanesi. Çünkü siz, bu vatan uğruna verdiğiniz evladınızın, yakınlarınızın bizlere bıraktığı emanetlerisiniz. Bu nedenle bu iftarda bir araya gelmek bizim için ayrı bir mutluluktur. Bizler bugün bu topraklarda huzur güven içinde yaşıyorsak bunun en önemli nedeni şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık sıhhat diliyorum" dedi.
Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Recep Yalçınkaya’ya Teşekkür Plaketi
İftar yemeği sonrasında, Vali Vekili Kemal Şahin kısa bir süre sonra ilimizden ayrılacak olan Garnizon Komutanı Jandarma Albay Recep Yalçınkaya’ya ilimizde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verdi.   
Programda birbirinden güzel ilahiler okunurken, iftara katılan Garnizon Komutanı Jandarma Albay Recep Yalçınkaya,  Belediye Başkanı Kazım Arslan,  Vali Yardımcıları Yavuz Güner ve Can Aksoy, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, daire  müdürleri ayrı ayrı masalarda şehit aileleriyle iftar yaptı. 

Editör: TE Bilişim