Boğazlıyan ilçesinde Kaymakamlık 11 şehit yakınına kurbanlık desteğinde bulundu.
     Boğazlıyan Kaymakamı Ahmet Altunbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, avuçlarına kına yakıp, asker ocağına gönderdikleri evlatlarını şehit veren ailelere Kurban Bayramı'nda yardımcı olmak istediklerini söyledi.
     Altunbaş, ''Böylesi kutsal günlerde şehit ailelerinin yanlarında olmak, onların acısını bir nebze olsun paylaşmak ve bu ailelerin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla yapılan bu çalışmalar, bundan sonra da artarak devam edecek. Şehitlerin bizlere emaneti olan ailelerine devletimizin kapısı da gönüllerimiz de her zaman sonuna kadar açık olacaktır'' dedi.
     Altunbaş, bu amaçla ilçe genelinde belirlenen 11 şehit yakınına birer adet kurbanlık koyun alarak, evlerine götürüp teslim edildiğini bildirdi. Altunbaş, ''Şehide ve şehit yakınına sahip çıkmayan, çıkamayan bir milletin geleceği de olmaz, olamaz. Şehit ailelerimiz bize, devletimize, milletimize birer emanettir. Şehitlerimizi minnetle anarken, geride kalanlarının her zaman yanlarındayız, olmaya da devam edeceğiz'' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim