Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, önceki gün Temizlik Müdürlüğü personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Arslan, son günlerde il genelinde başlatılan temizlik seferberliğinden ötürü çalışanları ve yöneticileri tebrik etti.
Et ve Balık Kurumu Yozgat Kombinesi yanında bulunan Temizlik İşleri Şantiyesi’ndeki iftar yemeği öncesinde birim çalışanları ile tek tek tokalaşıp, sohbet eden Başkan Arslan, son günlerde il genelinde ciddi bir temizlik seferberliği başlatıldığını hatırlatarak, ekiplerin gayretli çalışmaları yakından  takip ettiğini söyledi.
Bir şehrin şehir görünümünde olabilmesinde cadde ve sokaklarının modernliğinin yanı sıra temizliğin de önemli olduğuna dikkat çeken Arslan;“Yozgat Belediyesi olarak alt yapı ve üst yapıda yürüttüğümüz yoğun çalışmaların yanı sıra temizlik ve mıntıka bakımına da önem verdik. Cadde ve sokakların görselliği öncelikle temizliği ile kendini gösterir. Tüm mahallelerimizde düzenli olarak temizlik çalışmaları yürütülüyor. Bu gün şehir meydanına atılan bir çekirdek tanesinin, küçük bir çöpün rahatsızlığını nasıl hissediyorsak aynı şekilde merkeze uzak mahalleler için de hassasiyetini hissediyoruz” dedi.
AGAH EFENDİ’DE
HUMMALI “CADDE”
ÇALIŞMASI 
Öte yandan Yozgat Belediyesi’nin Agah Efendi Mahallesi’nde başlattığı bir buçuk kilometre uzunluğundaki yeni cadde açma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.
Agah Efendi Mahallesi ile, Şeker Pınar, TOKİ Konutları ve Sevgi Evleri’ni bir birine bağlayarak, şehir yapılaşmasına yeni bir ivme kazandırması planlanan caddenin kısa sürede tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Kazım Arslan; “Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Agah Efendi Mahallesi’nden Sevgi Evleri’ne, Şeker Pınar’a kadar uzanan güzergahta bağlantı sağlayacak yeni cadde tamamlandığında bu bölge farklı bir vizyon kazanmış olacak. En kısa sürede yeni caddeyi tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.
Başkan Arslan ayrıca, bu bölgede Kent Park’tan  daha büyük bir parkı hizmete açarak, halkın hizmetine sunmak istediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim