Sarıkaya'ya yapılacak olan yeni 50 Yataklı Sarıkaya devlet hastanesinin proje ihalesini alan firma, yeni hastanenin taslak projesini hazırladı. Hazırlanan proje onaydan geçti. Yeni hastane için inşaat ihalesi hazırlıkları ise TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılıyor.
İLÇENİN KADERİ
 DEĞİŞECEK
    Sağlık Bakanlığı tarafından 2011 yılı yatırım programına dahil edilen ve TOKİ tarafından inşaat ilalesi yaptırılacak olan yeni hastane binasının proje ihalesini alan firma, hastanenin görünümüne ait taslak projesini 90 gün içinde tamamlayıp Sağlık bakanlığına teslim etti.
    Bu yıl içinde inşaatına başlanması beklenen ve proje ihalesi yapılan Yeni Hastane binası ile ilgili proje çalışmasını tamamlayan firma hazırladığı Sarıkaya Devlet Hastanesi projesini Sağlık Bakanlığı'na sundu. Proje ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığı'nın onay verdiği belirtildi.
MODERN
BİR GÖRÜNÜM
    Sarıkaya Belediye tarafından Hastane arkasında tahsis edilen alan üzerine yapılacak olan yeni Devlet Hastanesi'nin avam ve üç boyut projesi ise son derece büyük beğeni topladı. Proje Sarıkaya Devlet Hastanesi yetkilileri tarafından büyük beğeni topladı. Modern bir görünümdeki Projenin onaydan geçmesi ile birlikte inşaat ihalesinin hazırlıklarına başlanacak.
Editör: TE Bilişim