Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen turnuvanın final maçları Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda oynandı. 
Final maçlarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Muzaffer Yaşar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli , Eğitim Bir-Sen Yozgat Başkanı Kenan Şerefli, okul müdürleri ve sporseverler izledi. 
Filan maçında Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet Ortaokulu karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçı Cumhuriyet Ortaokulu 2-0 kazandı.
Turnuvayı şampiyon tamamlayan Cumhuriyet Ortaokulu’na kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer verdi. Turnuvada ikinci olan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kupasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, üçüncü olan İstiklal Anadolu Lisesi’ne kupasını Memur-Sen Yozgat İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kenan Şerefli  verdi. 
Öte yandan turnuva final maçlarını yöneten hakemlere ise günün anısına teşekkür plaketini İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Muzaffer Yaşar takdim etti.
Eğitim Birsen Başkanı  Kenan Şerefli, turnuvada dereceye giren takımları tebrik ederken, katılan okullara da teşekkür etti.
Şerefli “ Bizler sadece sendikacılık değil sosyal sendikacılık adına da faaliyetlerde düzenlemekteyiz. Üyelerimizin de sosyal faaliyetlerde bulunması açısından çalışmalarda bulunmaktayız. Bu amaç kapsamında sosyal bir faaliyet olarak gördüğümüz futsal turnuvasını  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile imzalanan protokol çerçevesinde  düzenledik. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze de bizlere böyle bir imkân sağladıklarından dolayı teşekkür ediyorum. İleri ki dönemlerde de farklı faaliyetler düzenleyeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim