Ankara Meyra  Palace Hotelde düzenlenen düğün merasiminde genç çiftlerin mutluluğunu yakınları, iş arkadaşları ile siyaset ve iş dünyasının tanıdık simaları da paylaştı.

Gamze-Yılmaz çiftinin nikahını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kıydı. Gen çiftin nikah şahitliklerini ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İşadamları Hayri Yıldız, Abdurrahman Karamanlıoğlu ve  İşadamı Bilal Şahin yaptı.

Bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaya ‘evet’ diyen genç çiftin evlilik cüzdanını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ verdi.

Evlilik cüzdanının genç çifte veren bazı nasihatlerde bulunan Bekir Bozdağ “ Evliliğin kutsal bir birliktelik olduğunu söyledi.  Yüce Mevla’m bu çifte salih evlatlar versin, yavrularıyla, aileleriyle, sıhhatleriyle beraber, evleri yuvaları her daim mutlulukla bereketle, güzellikle ve iyilikle dolsun istiyorum" dedi. 

Genç çiftin düğün merasiminde Türk Halk Müziğinin ünlü sanatçısı Gülşen Kutlu, Soner Özbilen seslendirdiği Yozgat türküleriyle tüm davetlilere adeta türkü ziyafeti çekti. Ankara seymenler ekibi gösterileri ile oldukça coşkulu ve eğlenceli geçen düğün merasiminde düğün sahipleri Mahmure –Osman Nuri Şahin ile Birsen Saadettin Orhan, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm  eş dost ve davetlilere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim