Yozgat'ta hayırsever işadamı Bilal Şahin tarafından yaptırılan ''Bilal Şahin Külliyesi'' inşaat çalışmalarının bir kısmı tamamlandı.
     Yozgat Belediye Başkan Yusuf Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırsever işadamı Bilal Şahin tarafından Kentpark yanında bulunan uygun bir alana Namazgah cami, bu caminin yanına yine oranın cami ihtiyacını karşılayacak olan külliyesiyle birlikte büyük bir caminin inşaatına başlanıldığını söyledi.
     Başer, şu anda 4 lojmanın inşaasının bir kısmının tamamlandığını, Namazgah caminin ise bittiğini kaydetti.
     Bilal Şahin'in Kentpark karşısında bulunan bölgeye 24 derslikli ilköğretim okulunun yapılmasına öncülük ettiğini ve okulun tamamlanmasıyla birlikte Yozgat'ın önemli bir eksiğini tamamlamış olacağını ifade eden Başer, ''Nohutlu tepesine yapmayı planladıkları proje ile ilgili olarak Bilal Şahin Bey ile görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz netleşmedi Şahin tepesi olarak Bilal Şahin tarafından yapılacak bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.
     Başer, belediye meclisi olarak Bilal Şahin'e bir jestlerinin olacağını ve bir mahalleye onun ismini vermeyi düşündüklerini, bunun için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
     Yusuf Başer, 3 tane taziye evinin protokolünü imzaladıklarını hatırlatarak, bunu önümüzdeki haftadan itibaren bilgi evleri olarak işadamlarıyla protokoller imzalanarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim