30 Mart Mahalli İradeler Seçimleri’nde Sarıkaya’da Demokrat Parti Belediye Başkan adayı olarak yarışa katılan Adnan Şahin, sürpriz bir kararla AK Partili oldu.

AK Partiye üyelik kaydını yaptıran Şahin, iktidar partisinin Sarıkaya’da adından söz ettirecek bir üyesi oldu. Kulislerde Adnan Şahin in sıkı bir Sarıkaya sevdalısı olarak biliniyor.

Ak Partiye katılması ile birlikte Sarıkaya da siyasetteki hareketlilikte dikkatleri çekmeye başladı. Ak Partiye katılan Şahin açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Ak Partinin üst düzey yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda iktidar cephesinde ilçem için daha verimli hizmetlerde bulunacağım kanaati oluştuğundan katılma kararı aldım. Sarıkaya beni çok yakından tanır. Hiç görüş ayrımı yapmadan tüm Sarıkayalılar için muhalefetteyken bile gücüm oranında koştum koşuşturdum insanlara yardımcı oldum. İnşallah bundan böyle iktidarın ve sayın milletvekillerimiz teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle çok daha aktif çalışmalar yapacağıma inanıyorum. Bana bu desteği sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim