Genel Müdür Coşkun, bayramların birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının doruk noktaya ulaştığı müstesna günler olduğunu dile getirdi.
Coşkun, mesajında Kurban Bayramı’nın Yozgat’tan Ağrı’ya, Ağrı’dan Afrika’daki yoksul kabilelere kadar ulaşan, tüm dünyayı çepeçevre sarıp kuşatan yardımlaşma bayramı olduğuna dikkat çekerek; “Yardımlaşma ve paylaşma sevincini sevinci bayramlar vesilesiyle çoğaltmak, bu neşeyi yediden yetmişe herkese ulaştırmak, başkasının mutluluğu ile mutlu olmayı bilmek büyük milletimizin asli karakteridir. Huzur ve barış içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı vesilesiyle vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğinin daha da pekişeceğine yürekten inanıyorum” dedi.
Coşkun, Türk milletinin en önemli hasletlerinden olan, dayanışma, yardımlaşma, kardeşlik duygularının böyle özel günlerde had safhaya ulaştığını belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar, toplumun tüm katmanları arasındaki bağları güçlendirerek gelecek için bizlere umut kaynağı olan, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı günlerdir.
Bu çerçevede birlik ve dayanışma içinde ülkemizi ileriye taşıyacak projelere sahip çıkmalı ve yeni projeler geliştirmeli, bu yolda azim ve kararlılıkla yürümeliyiz. Unutmamalıyız ki bu çabalar aydınlık bir gelecek için hepimizin ortak sorumluluğudur.
Kurban Bayramı, bütün milletimizin yüreğine daha çok ferahlık ve daha çok huzur verecek, toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecektir. Bu hissiyatla bütün hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramlarını yürekten tebrik ediyor, Yüce Allah’tan milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik dolu bir gelecek diliyorum.”   

Editör: TE Bilişim