Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli beldesi Cumhuriyet Mahallesi Bozdağ ailesinin evinde dün akşam üzeri meydana gelen olayda Yozgat Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan Rıdvan Bozdağ (14) ve dedesi Ali Bozdağ'ın (71), sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetmişlerdi.

Bozdağ Aile’inin 3 çocuğundan en küçüğü olan Rıdvan Bozdağ, anne ve babası ayrı yaadığı için kaldığı Yozgat Erkek Yetiştirme Yurdu'ndan hafta onu tatili için  Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli beldesinde yaşayan dedesi Ali Bozdağ'ın evine geldi.

Komuların iki gündür haber alamamasının ardından jandarma tarafından cansız bedenleri bulunan dede ve torunu son yolculuklarına uğurlandı.

Dede Ali Bozdağ ve torunu Rıdvan Bozdağ için ikindi namazına müteakip Yerköy İlçesi Molla Hüsrev Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Yücel, Yurt-Ay Deneği Bakanı Hakan Çeliksoy ve Rıdvan Bozdağ’ın yetiştirme yurdundan arkadaşları katıldı.

Rıdvan Bozdağ’ın ağabeyleri Ahmet Baki ve Ali Can Bozdağ, kardeşleri ve dedelerinin tabutunun başında gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Rıdvan Bozdağ’ın yetiştirme yurdundan arkadaşları cenaze aracına taşıdılar. Karbonmonoksit kurbanı Rıdvan Bozdağ ve dedesi Ali Bozdağ’ın naşları Köseli Belde Mezarlığına defnedildi.

Rıdvan Bozdağ’ın yetiştirme yurdundan arkadaşları, yaşadıkları üzüntüyü dile getirerek; “çok üzgünüz. İyi bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin” dediler.

Cenaze namazına Rıdvan Bozdağ’ın ayrı yaşadığı öğrenilen anne ve babasının katılmaması dikkat çekti.




Editör: TE Bilişim