Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli'yi makamında ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

     Prof. Dr. İnci Varinli, ziyarette, ziraat fakültelerinin görevinin teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, bunları geliştirip, çiftçi şartlarında uygulamak, araştırma ve eğitim çalışmalarında bulunmak olduğunu söyledi.

     Varinli, ''Yozgat tarım ili, insanlar geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlıyor. Burada bize düşen ziraat fakültesinin uzman ve geniş bir kadro ile Yozgatlı çitçilerin sorunlarını çözmek için çalışmaktır. Bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz'' dedi.

     Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz ise ''İlimiz tarım ili olduğundan çok acil ziraat fakültesinin canlandırılmasını istiyoruz. Artık dünyada modern tarım yapılıyor, bizim de bu modern tarım yöntemleri ile tarım yapabilmemiz için üniversite ile yani ziraat fakülteleriyle birlikte çalışmamız gerekiyor, tarımın ufkunu ancak üniversite ile birlikte çalışarak açabiliriz'' diye konuştu.

Daha sonra Açıkgöz, Rektör Vaürinli'ye teşekkür plaketi verdi.

Editör: TE Bilişim