Federasyon Başkanı Serhat Baran ile Federasyon Genel Sekreteri Tekin Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Can ve Abdullah Şahin’in de katıldığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

     27 Eylül 2014 Cumartesi günü Bursa’da yapılması planlanan 2.Sürmeli Gecesi’ne Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar’ı da davet eden Federasyon Başkanı Serhat Baran federasyon olarak faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi.

    Bursa’daki Yozgatlı derneklerin birleşerek kurdukları Federasyon olarak büyük bir organizeye hazırlandıklarına dikkat çeken Başkan Baran, Sanatçı Oğuz Yılmaz’ın sahne alacağı ve 27 Eylül Cumartesi akşamı yapılacak olan Federasyon kuruluş ve 2. Sürmeli Gecesi programı öncesi yönetim Yozgat’a gelerek davetiye dağıttı.

Bursa’da yaşayan Yozgatlılar olarak Bozok Üniversitesi’nin hızlı gelişimini de yakından takip ettiklerini ve düzenleyecekleri gecede üniversitenin gelişim sürecinden de Bursa’da yaşayan Yozgatlıları haberdar etmek adına gerekeni yapacaklarını söyledi.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, yeni kurulan Bursa Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nu tebrik ederek düzenlenecek olan Sürmeli Gecesi’nin de başarılı geçmesi dileklerinde bulundu.

Rektör Uçar, Bozok Üniversitesi’nin güçlü bir bilim yuvası olması adına ellerinden geleni yaptıklarını vurgu yaptığı açıklamasında gelinen nokta itibariyle Bozok Üniversitesi’nin yurt içi ve yurt dışında adından söz ettiren güçlü bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Yozgat’ın gelişimine öncülük ettiklerine de dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar, “Bursa’da yaşayan Yozgatlılara Üniversitemizden sevgi ve selamlarımızı gönderiyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim