Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Vergi Dairesi Müdürü Cemal Cengiz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İhsan Şahin, Ticaret Odası Meclis Başkanı Nihat Alan ve davetliler katıldı.
     Törende konuşan Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, vergi rekortmenlerinin ülkenin ve ilçenin gelişmesi için önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirtti.
     Kaymakam Kılıç, ''Vergiler bir ülkenin yatırım yapması ve gelişmesi için çok önemlidir. Borç edinebilmek, borcunu ödeyebilmek, tasarruf ve yatırım yapabilmek, istihdam yaratabilmek ve dahası vatandaşına daha huzurlu, güvenli ve mutlu bir yaşam sunabilmek için gerekli tedbirleri almak ve kurallar bırakmak zorundadır. Bir devletin vatandaşlarına hizmet verebilmesi için vergi toplamaya ihtiyacı vardır'' dedi.
     Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Alan ise ilçede istihdam yaratıp ülke ekonomisine katma değer sağlayan, gelir vergisinde ve kurumlar vergisinde ilk on sıraya giren üyelerin başarılarını kutlamak için toplandıklarını ifade etti.
     Alan, vergi rekortmenlerinin yaptıkları üretim ve ticaretle ilçenin beşeri soysal ve ekonomik potansiyelinin gelişmesini de kullanarak, toplumun kalkınmasında lokomotif görevini yaptığını kaydetti.
     Konuşmaların ardından kurumlarda ilk on sıraya giren Anadolu Bozok Sağlık Hizmetleri, Kamar Gıda Ürünleri, Özbulutlar, Sun Petrol, BA-MER İnş. Taah., Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Şahbazlar Otomotiv, Büyükşahinler Ticaret, Kerkenez Petrol, Kayacık Otomobil Ltd. Şti. yetkilisine ve gerçek kişiler de de ilk on sıraya giren Şemsa Çakır Guzey (Noter), Hüseyin Bozdoğan (Eczacı), Halil Yıldız (Tekstil), Ahmet Açıkgöz (Hukuk Danışmanlığı), Yavuz Gülay (Medical), Yusuf Yıldırım (Eczacı), Sevil Gül (Eczacı), Bekir Yiğit (Müteahhit), Hüseyin Alpdoğan (Eczacı) ve Oktay Rıfat Yılmaz'a (Eczacı) sertifika ve ödülleri Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, TSO Başkanı İhsan Şahin ve TSO Meclis Başkanı Nihat Alan tarafından verildi.
Editör: TE Bilişim