“Kaldırım çalışmalarında büyük bir kısmının betonu atıldı ve parke taşlarımız da bugün geldi. İnşallah kısa bir süre içerisinde parke taşlar kaldırımlara döşenmeye başlayacak” dedi.
Kaldırım çalışmalarını Ramazan ayı başlamadan 3 gün önce tamamlanacağını ifade eden Başkan Arslan, “Vatandaşlarımız her Ramazan ayında olduğu gibi akşamları lise caddesinde rahat bir şekilde dolaşıp vakit geçirebilecek. Yine belediye olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda her gün bir programız var. Halkımız inşallah geçen yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da rahat ve huzurlu bir şekilde Ramazan ayını geçirecek” diye konuştu.
Lise caddesinin Yozgat’ın en önemli ve en işlek tek caddesi olduğunu vurgulayan Başkan Arslan, “Bu caddemizi Yozgat’a, Yozgatlıya yakışır modern bir hale getirmek istiyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız başladı ve devam ediyor. İnşallah caddemizdeki çalışmalar tamamlandığında kaldırım taşlarıyla, ışıklandırmalarıyla çok güzel bir görünüme kavuşacak, vatandaşlarımızın da bundan memnun kalacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim