Kimse Yok Mu Derneği Yozgat İl Temsilcisi Halil Ceylan, geçen yıl Kimse Yok mu Derneği İyilik Noktası'nın açıldığını belirterek, burasının Ramazan boyunca açık olacağını bildirdi.
Kimse Yok mu Derneği Yozgat İyilik Noktasına açıldığı günden bu güne kadar Yozgat merkez, köy ve ilçelerden 2 bin ailenin yardım almak amacıyla müracaat ettiğini ifade eden Ceylan, ''Yozgat olarak ihtiyaç sahiplerine geçen yıl Ramazan ayında 300 adet bir yılda ise yaklaşık bin aileye gıda kolisi ve 5 bin kişiye giyim yardımı yapılmıştır'' dedi. 
Geçtiğimiz Kurban Bayramında köylerde 300 aileye kurban payı yardımı yapıldığının altını çizen Ceylan, ''Bu yıl Ramazan ayı süresince 81 ilde 178 bin 300 adet ve dünyanın 103 ülkesinde ise 110 bin  adet  Ramazan kumanya paketi dağıtmayı planlıyoruz. Yozgat İyilik Noktası olarak bu Ramazan ayında 500 koli Ramazan kumanyası dağıtımına başlamış bulunmaktayız. İhtiyaç sahiplerinin çorbasında bir tuz da bizden olsun diyen tüm hayır sahiplerini bağış  yapmaya davet ediyoruz'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim