Yozgat PTT Başmüdürlüğü, il genelinde açtığı yeni şubelerle haberleşmeye yeni bir boyut kazandırmayı amaçlıyor. Son olarak Bozok Üniversitesi kampüsü içerisinde şube açan PTT, iki önemli noktada daha hazırlıklara başladı.
    PTT Başmüdürü Hayrettin Ceyhan, Yozgat'ta gelişen şehir yapısına göre açtıkları ve açmayı planladıkları yeni şubelerle kent insanına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.
PTT ÜNİVERSİTEDE
    Yozgat merkezde Bozok Üniversitesi Kampusu içerisine PTT şubesini açarak öğrencilere yönelik hizmet vermeye başladıklarını belirten Ceyhan; “Öğrencilerimizin PTT hizmetlerinden mahrum kalmaması için Bozok Üniversitesi Rektörü İnci Varinli ile yaptığımız görüşmeler neticesinde yemekhane ve kafeterya binasının zemin katında 40 metre karelik alana şube açtık. Şubemiz 4 Ekim 2010 tarihi itibari ile hizmet vermeye başladı” dedi.
SANAYİ ESNAFINA PTT HİZMETİ
    Ceyhan, üniversitenin ardından sırada 100. Yıl Sanayi Sitesi'nin olduğunu söyledi.
    400 iş yerinin bulunduğu 100. Yıl Sanayi Sitesi'nde yaklaşık 2 bin kişinin bulunduğuna dikkat çeken Ceyhan, sanayi sitesindeki esnafın PTT hizmetlerinden mahrum kalmaması için şube açmayı planladıklarını söyledi. Genel Müdürlükten şube onayının geldiğine dikkat çeken PTT Başmüdürü Hayrettin Ceyhan; “Genel müdürlükten onayımızı aldık. Yer tespitinde bulunduk. Hızla alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Yerköy esnafımızın PTT hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması şubemizi en kısa zamanda hizmete geçireceğiz” dedi.
    Ceyhan, yakında Yozgat merkezde nüfus oranı artan bir güzergahta daha şube açmak için çalışma başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim