Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aç, susuz, donma tehlikesi ile karşı karşıya kalan engelli vatandaşı, Boğazlıyan Devlet Hastanesi'ne götürdü, sağlık kontrolünden geçirilmesini sağladı. Burada aç olan karnı doyurulan Yaşar Uymaz, iki gündür Boğazlıyan'da olduğunu, 3 aydan 3 aya maaş aldığını, ancak Nüfus Cüzdanını kaybetmesi üzerine bankadan para çekemediğini, bu nedenle mağdur olduğunu ileri sürdü.
Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü ve polis memurlarına yardımlarından dolayı teşekkür eden Uymaz, ‘’Hem aç hem de soğukta yatmak zorunda kaldım. Sağolsun polis arkadaşlar benim sıcak bir ortamda kalmalarını sağladı’’ dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe ise, vatandaşın sokakta kaldığını belirterek, bunun fark edilmesi üzerine polis ekiplerince emniyete davet edildiğini, gerekli sağlık kontrollerinin yapıldığını, yemek verildiğini, aralarında topladıkları parayı vatandaşa verip, Trabzon’a giden otobüse bindirip, yolcu ettiklerini söyledi.
Polisin her zaman her yerde vatandaşın yardımına koştuğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Tepe, ilçenin huzur ve güvenliğinin yanı sıra bu tür olaylarda vatandaşa yardım elinin uzatıldığını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim