İl Genel Meclisi’nin dünkü gerçekleşen oturumunda meclis ilk olarak İl Özel İdaresi 2015 yılı performans programını gündemine alarak program üzerinde görüşme gerçekleştirdi.
İl Genel Meclisi Başkanı Halil Şahbaz başkanlığında toplanan meclis üyeleri dünkü gerçekleşen oturumda ilk olarak İl Özel İdaresi’nin Yatırım ve Çalışma Programı’nı gündemine aldı. Yoğun bir bütçe maratonu gerçekleştirecek olan İl Genel Meclisi’nde geçtiğimiz aylarda olduğu gibi  Kasım ayında da oturumlar belirlenen birleşim saatinde başlamadı. Performans programı görüşmelerine geç başlayan İl Genel Meclisi dünkü gerçekleştirdiği oturumda sadece İl Özel İdaresi Altyapı ve Sanat Yapıları Komisyonu’nca hazırlanan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü performans programını ve yine aynı komisyon tarafından hazırlanan Encümen Müdürlüğü performans programını görüşebildi. Toplantıda her iki kurumunda taslak miktarları ele alındı. 
Bu kapsamda Emlak ve İstimlak Müdürlüğü için 980 bin TL, Encümen Müdürlüğü için ise 1 Milyon 200 Bin TL’lik bütçe taslakları görüşüldü. Meclisin ilgili kurumlar üzerinde çalıştığı bütçe taslağını önümüzdeki oturumlarda karara bağlaması beklenirken, meclisin bütçe görüşmelerinin 23 Kasım tarihine kadar devam edebileceği bildirildi.

Editör: TE Bilişim