Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Hatayspor lie karşılaşan Yimpaş Yozgatspor, şehre puansız dönmüştü. Yarın deplasmanda İstanbul ekibi Beylerbeyispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına hafta içerisinde devam etti. Kondisyon ağırlıklı çalışmaların yanında teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlarla da hazırlıklarını sürdüren ve Hatay mağlubiyetinin olumusuz etkisini üzerinden atan kımızı siyahlı ekip Beylerbeyi karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
    Sportif Direktör Polat Öskan antrenmanlarda yaptığı sözlü uyarılarda, karşılaşma sırasında yapılan hataların bedelini mağlubiyetle ödediklerini hatırlatarak, oyuncularından hata yapmamalarını  istedi. Öskan, “Galibiyetle tamamlayacağımız bir karşılaşmadan mağlup olarak döndük.     Hatalarımızı bu karşılaşmada gördük ve sonraki karşılaşmalarda aynı hatalar tekrarlamayacağız. Dünden aldığımız ders ile yolumuza devam edeceğiz. Yarın deplasmanda oynayacağımız Beylerbeyi karşılaşması için iyi hazırlandık. Takım olarak moralimiz en üst seviyede. Bu karşılaşmadan galibiyetle dönecek, şampiyonluk yarışında iddiamızı sürdüreceğiz.” dedi.
    Takımda sakat ve cezalı futbolcuların bulunduğuna da dikkat çeken Öskan, “Ersoy ve Tayfun kart cezalısı, Fırat’ın sakatlığı ise devam ediyor. Ancak galibiyet için herhangi bir dezavantajımız yok. Şansımızın da yardımıyla Yozgat’a puan veya puanlarla döneceğiz.” dedi.
Editör: TE Bilişim