Geçtiğimiz Cumartesi günü  görkemli bir açılış töreni ile hizmete giren Park-Mar maket açıldı.
    Açılışa Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ak Parti İl Başkanı  Av. Yusuf Başer, İl Defterdarı Mustafa Işık, Akdağmadeni Ak Parti İlçe başkanı Adem Darımla, İl Encümen Üyesi Ayhan Can, Yozgat bürokratları ve çok sayıda davetli misafir katıldı.
    Cumartesi günü saat 12.00’da açılışı yapılan Park-Mar market işin uzmanı Bayram ve Uğur Başol kardeşler tarafından yönetilecek.
    1980 yılından buyana Akdağmadeni ilçesinde bu sektörde hizmet veren Başol kardeşler kaliteli hizmet ve daha ucuza alışveriş imkanı sağlayacakları Park-Mar’ın Yozgat halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek; “1980 yılında ilk açtığımız marketimizle birlikte yavaş yavaş büyümeye başladık halen Akdağmadeni ilçemizde 2 Adet marketimiz işletimine devam etmekteyiz. 2009 yılında Cola Turka bölge bayiliğini aldık, aynı zamanda Karsa bisküvileri ve Yetiş deterjan bölge distribütörlüğünü yapmaktayız. Bizim hedefimiz bunlarla sınırlı değil sizlerinde bildiği gibi Yozgat’ta satışı yapılan ürünlerimizin bayilikleri yok. Biz bu bayilikleri Yozgat’ımıza getireceğiz. Yozgat’ımızın ufkunu genişleteceğiz. Bizim amacımız sadece Market işletmeciliği değil çok yakın bir gelecekte Yozgat’ımıza bir alışveriş merkezi zinciri kurmayı düşünüyoruz.
    Açılışımız münasebetiyle Yozgat’ta görülmemiş duyulmamış indirimlerimiz var.
    Bütün Yozgat’lı hemşehrilerimizi marketimize bekliyoruz. Müsterilerimizin her türlü kaliteyi daha nezih ve güzel bir ortamda elde etmeleri için sunduğumuz bu imkan hem bizler için hemde Yozgat halkı için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştular.
Editör: TE Bilişim