Kooperatif Başkanı Yılmaz Ayaslı, yeni tesisin belediye ile Mehmet Şahin isimli vatandaştan satın alındığını belirterek, tesisin yapılan tamirat bedeliyle birlikte 1 milyon liraya mal olduğunu söyledi.
     Kooperatifin sürekli bir gelişme içerisinde olduğunu kaydeden Ayaslı, 7 bin 500 metrekarelik alanı kaplayan tesisin 4 bin metrekare kapalı ambarları bulunduğunu, ayrıca 200 metrekarelik de hizmet binasının olduğunu ifade etti.
     Tesisi daha da büyütmeyi planladıklarını belirten Ayaslı, şunları kaydetti:
     ''E-88 karayoluna cepheli küçük bir parsel daha var. O parseli de aldığımız da tesisimiz 8 bin metrekarelik bir alana sahip olacak. Tesislerimizde sertifikalı sözleşmeli silajlık mısır, fiğ ve nohut üretimi yapacağız. Besicilerimiz için paketlenmiş hayvan yemi de üreteceğiz.
    Ayrıca her çeşit tarım alet ve ekipmanları, zirai mücadele ilaçları ve kimyevi gübreyi de buradan çiftçilerimize ulaştıracağız. Kooperatif olarak amacımız ortaklarımıza en iyi hizmeti en uygun şartlarda sağlamaktır.
    Teknolojik gelişmelerin ortaklarımıza duyurulması ve bilgilendirme toplantıları yapılması konularında da çalışmalar yapıyoruz. Yeni tesisimiz, bu tür hizmetlerimiz için daha iyi imkanlar sağlayacak.''
     Ayaslı, tesislerde çalışmaların sona yaklaştığını ve kısa süre sonra resmi açılış yapacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim