Boğazlıyan İlçe Stadında Antrenör Doğan Ayyıldız gözetiminde yaklaşık 2,5 saat süren antrenmana yeşil-sarılılar ısınma koşusu ile başladı. Daha sonra açma germe ve dar alanda top kapma çalışmaları yapan Şekerspor’lu futbolcular antrenmanı yaptıkları çift kale maç ile tamamlarken çift kale maçı sık sık durduran Ayyıldız futbolcularına nelerde ne yapmaları gerektiğini bire bir göstererek anlattı.
Boğazlıyan Şekerspor’da dünkü çalışmaya izinden dönen Fethi Tekin ve Mustafa Kalın’ında katılmasıyla beraber tam kadro halinde antrenmanlarına devam etti.

Boğazlıyan Şekerspor Antrenörü Doğan Ayyıldız yaptığı açıklamada, İl Özel İdarespor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Ayyıldız; ‘’Bizim için son derece önemli bir müsabaka olan İl Özel İdarespor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyoruz bu karşılaşmada sahaya koyacağımız oyun şablonumuzu yavaş yavaş ortaya koymaya başladık ve antrenmanda oyuncularımın gösterdikleri performanslarından son derece memnunum inşallah hafta sonu taraftarlarımız karşısında lige galibiyet ile başlayacağız’’ dedi.

Editör: TE Bilişim