Saraykent ilçesi Ozan Belediyesi sözlü sınavla lise ve dengi okul mezunu olmak üzere erkek veya kadın 1 itfaiye eri alacak. Sınav, 7 Mart 2011 tarihinde saat 10.00`da Ozan Belediyesinde gerçekleştirilecek.

            İtfaiye eri, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere KPSS taban puanı türüne göre alınacak.

            Lise ve dengi okul mezunu adaylar için KPSS 2010 yılında yapılan sınavlara girmiş ve KPSSP94 türünden en az 65 puan ve üzeri almış olmaları şartı aranacak.

            Adaylar başvurularını  4 Mart 2011 tarihinde saat 17.00`ye kadar şahsen yapacaklar. İnternet ya da posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

TIBBI DONANIM

DANIŞMANI ALINACAK

            Bu arada Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reforma Projesi kapsamında, Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere 1 tıbbi donanım danışmanı alınacak.

            Adaylarda aranılan özellikler ve minimum nitelikler şöyle:

            ``İngilizce (akıcı  İngilizce) bilgisine sahip olmak, iyi iletişim becerisine sahip ve ekip çalışmasına uyumlu olmak, seyahate engel durumu bulunmamak, Microsoft Word, Excel, Power Point ve çeşitli Windows uygulamalarında iyi düzeyde olmak, sağlık eğitim fakültesinden mezun olmak, sağlık tesislerinin tıbbi cihazlar ve malzemeler (tıbbi tekstil, hastane mobilyaları) ile donanımına yönelik ihtiyaç projelerini üretme, araştırma, listeleme, raporlama ve teknik şartnamelerin hazırlanması ve kontrolüne ilişkin konularda en az 5 yıllık çalışma tecrübesine sahip olmak, tercihen Avrupa Birliği standartlarına uyumlu çalışacağı alanla ilgili olarak bilgi ve deneyim sahibi olmak.``

            Adaylar ayrıntılı öz geçmişlerini en geç 31 Mart 2011 tarihine kadar Kamu Özel Ortaklığı  Daire Başkanlığına teslim edecekler.

Editör: TE Bilişim