Ak Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, Ak Parti'nin hizmet anlayışının oy verenin de vermeyenin de hizmet anlayışı içinde olduğunu söyledi.
    Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erhan Kayhan ve Yazıişleri Müdürü Seda Erkılıç'ın konuğu olan Milletvekili Mehmet Çiçek, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
    Yozgat halkının ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Çiçek, sağlık, mutluluk ve huzur diledi.
    Ak Parti'nin hizmet anlayışının oy verini de vermeyeni de içine aldığını söyleyen Milletvekili Çiçek, Yozgat'a bu çerçevede önemli hizmetlerinin olduğunu ifade etti. Çiçek, özellikle barajlar konusunda önemli yatırımlarının olduğunu belirterek; “Yozgat'ta son olarak yapımı devam eden Musabeyli Barajı ile inşallah 4 yerleşim yerinin içme suyu ve yine sulama alanında önemli bir ihtiyacı giderilmiş olacak. Ak Parti olarak barajlar konusunda her zaman hassasiyet duyduk. İnşallah su verme işlemi yakın zamanda yapılacak Süreyya Bey Barajı yıllardır inşaat halinde duruyor, bitiş tarihi görülmüyordu. Ama şimdi bu barajımıza su tutulması için gün bekliyoruz.
    Amacımız Yozgat'a gerçek hizmeti sunmak. Bunu yaparken de şucu bucu ayrımı yapmıyoruz. Bundan sonra Ak Parti siyaseti bu şekilde devam edecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim