TKDK Başkanı Ali Recep Nazlı beraberinde Proje Yönetim Koordinatörü Orhan Bağlan ile birlikte Yozgat İl Koordinatörlüğümüzü ziyaret etti. 
Koordinatörlük personeli ile bir toplantı gerçekleştiren Nazlı, Yozgat İl Koordinatörlüğü personelinden ve personelin yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsetti. 
Yozgat İl Koordinatörlüğünün, projelerin kabul edildiği ilk çağrıdan itibaren gösterdiği özverili çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazlı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun hayata geçirdiği projelerle hem Yozgat'taki istihdama hem de Yozgat ekonomisine yaptığı katkıların önemini vurguladı. 
Nazlı, TKDK' nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize önemli katkılarda bulunacağını belirtti. 
Toplantının devamında personelimizin taleplerini dinleyen Nazlı, Kurumumuzun geleceğine dair planlanan çalışmalar, personelin özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik yenilikler ve IPARD-II Programı hakkında değerlendirmelerde bulundu. 
Nazlı, daha sonra Yozgat İl Koordinatörlüğü hizmet binasında incelemelerde bulundu ve personel ile çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından kurumdan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim