Yozgat Seher Vakti Spor ekibi üyeleri geçtiğimiz hafta içerisinde ekip çavuşu, şehrin önemli eşraflarından Osman İçme’nin Kuyumcu Köyü’ndeki bağ evinde akşam yemeğinde bir araya geldi. İçme’nin davetlisi olan ekip üyeleri, burada geleneksel rütbe terfi törenini gerçekleştirdi. 
Yozgat’ın tanınan isimlerinden Mehmet Yancıoğlu’nun ekip liderliğini yaptığı Seher Vakti Spor Ekibi’nde ekip çavuşluğu görevini Osman İçme yürütüyor. İçme için her yıl geleneksel olarak düzenlenen rütbe terfi töreninin bu yıl ki bölümü de renkli görüntülere sahne oldu. 
Yemeğin ardından düzenlenen törenle ekip üyesi eski belediye başkanı Yusuf Başer, , İçme’nin rütbe törenini gerçekleştirdikten sonra günün anısına plaket takdim etti. Ekip lideri Mehmet Yancıoğlu da ekip üyeleri tarafından alınan hediyeyi takdim etti. 
Renkli olduğu kadar duygusal anların da yaşandığı törende konuşan Mehmet Yancıoğlu, ekibin 25 yıldır bir arada olmasına sağladığı katkılardan dolayı Osman İçme’ye teşekkür etti. 
Ekip Çavuşu Osman İçme de geleneksel olarak düzenlenen rütbe terfi törenine katılarak kendisini yalnız bırakmayan ekip üyelerine teşekkür etti. 
İçme, Seher Vakti Spor ekibinin Yozgat’ta sporun en önemli temsilcilerinden olduğunu belirterek; “Bu birliktelik inşallah devam edecektir. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı buluşmaya katılan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 
Terfi töreninin ardından ekip lideri Mehmet Yancıoğlu, güne özel Türk Sanat Musikisi’nden şarkılar seslendirdi.

Editör: TE Bilişim