Gerçekleşme oranı yüzde 20’lerde seyreden Yozgat Organize Sanayi Bölgesi Camii’nin tamamlanması için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Yozgat Organize Sanayi Bölgesi Camii Dernek Başkanı Efdal Yeşiloğlu, bin 500 kişi kapasiteli, çift minareli caminin yapımının tamamlanmasıyla bölgede ezan seslerinin duyulacağını ifade etti.
Bu İşin Sevabından Pay Almak İsteyen Herkesin Yardım Etmesini Bekliyoruz
Önde gelen birçok firmaya ev sahipliği yapan ve tamamlanan alt yapısı ile cazip OSB’lerden olan Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde katılımcılarının talepleri doğrultusunda başlatılan Camii inşaatı hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Efdal Yeşiloğlu, “Bir yıl önce camimizi yapmak için derneğimizi kurup ilk adımı attık. Bugüne kadar çok mücadele ettik. Yaptığımız görüşmeler sonunda sanayimizin kimliğine uygun modern bir cami olmasına karar verdik. Camimizi bir an önce bitirmeyi arzu ediyoruz. 
Şuan elimizdeki imkânlarla çalışmalarını yürüttüğümüz inşaatımızın gerçekleşme oranı yüzde 20 civarlarında. 
Bu cami iş yerlerimize de bereket getirecek. Sanayicilerimizle birlikte el ele verip bir an evvel tamamlamak istiyoruz. Allah hayırsever sanayicilerimizden razı olsun. Yardımda bulunuyorlar ama yapılan yardımlar yeterli olmuyor. 
Camiimiz, gerekli destekleri bulursak önümüzdeki sene içerisinde tamamlanacak. Bu işin sevabından pay almak isteyen herkesin yardım etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim