Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde yapılan kan bağışları Türk Kızılay’ı Yozgat Şubesinin de dikkatini çekti. 2014 yılında Kadışehri’nden Kızılay’a yapılan 997 ünite kan bağışı ve 537 yeni bağışçı kazandırılması üzerine Türk Kızılayı Kayseri Bölge Müdürü Dr.Adem Tatar ve Türk Kızılayı Yozgat Şube Müdürü Ömer Faruk Dumlupınar, Kadışehri ilçe kaymakamı Ali Doğan’ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.
Kadışehri’nin 15 bin gibi bir nüfusa sahip olmasına rağmen Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan’ın Kızılay’ın her türlü etkinliğine sahip çıkmasıyla ülke ortalamasının dört katı gibi bir oranda daha fazla kan bağışlandığını dile getiren Bölge Müdürü Dr.Adem Tatar Türk Kızılay’ına vermiş olduğu desteklerden dolayı Kaymakam Doğan’a teşekkür ederek kendisine bir plaket takdim etti. 
Ayrıca Kadışehrili vatandaşlar tarafından yapılan fedakârlığın çok önemli olduğunu söyleyen Türk Kızılayı Kayseri Bölge Müdürü Dr.Adem Tatar, önümüzdeki aylarda Kızılay tarafından teşekkür mahiyetinde bin 200 öğrenciye giyim yardımı yapılacağını ifade etti
Kaymakam Doğan da 2014 yılı içerisinde toplanan 997 ünite kanın 15 bin nüfuslu bir ilçe için çok çarpıcı bir rakam olduğunu, ancak hedef büyüttüklerini söyleyerek, 2015 yılı içerisinde hedeflerinin 1.500 ünite kan olduğunu söyledi. Mülki amirlerin bulundukları il ve ilçelerde Türk Kızılayı’nın fahri başkanları olduğunu hatırlatan Kaymakam Doğan, kamuya yararlı dernek statüsünde olan Türk Kızılay’ına da bundan sonra azami desteğin verileceğini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim