Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, Yaşlılara Saygı haftası nedeniyle mesajı bir mesaj yayınladı.

Coşkun, yaşlıların dün ile bu gün arasında kültürü ve değerleri yarınlara taşıyan değerli varlıklarımız olduğunu belirterek; “Onlara karşı göstereceğimiz ilgi, sevgi ve saygı, onların yaşama bağlanmalarını sağlayacaktır. Yaşamlarının büyük kısmını ülkelerine hizmet ederek geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma ihtiyaç duydukları dönemde de ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır.

Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak birey olarak öncelikli görevimizdir. Bizler de yarının yaşlıları olduğumuzu unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle kendi yaşlılığımızda görmek istediğimiz gibi ilgi, saygı ve hürmeti yaşlılarımıza göstermemiz dileklerimle, bütün yaşlılarımızın ‘Yaşlılara Saygı Haftasını’ kutluyor, ellerinden hürmetle öpüyor ve tüm yaşlılarımıza sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim