Yozgat Ülkü Ocakları, yeni eğitim öğretim yılında da  faaliyetlerine hızlı başladı. Yozgat Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen program kapsamında ülkücü gençler, Cumartesi günü ülkücü hareketin 1980 öncesi verdiği mücadeleleri konu alan ve ülke genelinde ses getiren Kafes adlı sinema filmini izledi.

Yimpaş alışveriş merkezinde Cumartesi günü buluşan ülkücü gençler hep birlikte bir dönemin belgeseli niteliğini de taşıyan Kafes adlı filmi izledi. Yozgat Ülkü Ocağı Başkanı Duran Küçükduman,

“Cumartesi günü Ülkücü ağabeyimizlerin çektiği çilelerin ve işkencelerin anlatıldığı, 1980'li dönemlerin anlatıldığı bir film ile bir araya geldik. Ülkücü ağabeylerimiz o yılları gördü ve yaşadı gerçekten burada anlatıldığı gibi daha fazla acı veren olaylarla karşı karşıya kaldı. Bu filmi yapanların emeğine sağlık gerçekten çok güzel bir film olmuş ve o yılları bizlere çok güzel bir şekilde yansıtmışlar." ifadelerini kullandı.

Pazar gününü de boş geçirmeyen Yozgat Ülkü Ocakları mensupları Çamlık’ta piknikte bir araya geldi.

Yozgat’a ve Yozgat Ülkü Ocağı’na yeni gelen üniversiteli gençlerle kaynaşma ve tanışma maksatlı düzenlenen piknikte ülkücü gençler kış öncesi, çamlıkta pikniğin tadını çıkardı.

Ocak Başkanı Duran Küçükduman, burada yaptığı konuşmada “Ülkücüler kardeştir. Ülkücüler arasında saygı sevgi ve hoş görünün temel teşkil etmesi gerekmektedir. Biz birbirimizden alacağımız destekle var olacağız. Ancak bu şekilde hedeflerimize ulaşabileceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim