Sinan Oğan’ın salon önüne gelmesiyle birlikte harekete geçen bir grup Ülkü Ocakları mensubu ‘Hareketin lideri Devlet Bahçeli’ sloganları atarak Oğan’ın aracına doğru yürüdü.
Sinan Oğan taraftarları ise ‘Bozkurt Sinan’ sloganları attı.
Sıkı güvenlik tedbirleri alan emniyet ekipleri harekete geçen gruba müdahale etti. Bu sırada ülkü ocaklılar tarafından atılan torpil, taş ve su şişeleri bir polis memuru ve partililerin yaralanmasına sebep oldu.
Olay yerine gelen ambulanslar yaralılara anında müdahale etti.
Çıkan kavgada her iki tarafında bozkurt işaretleri yapması dikkatlerden kaçmadı.
Emniyet ekipleri iyi niyet ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba biber gazıyla müdahale etti.
Biber gazından etkilenen basın mensupları da zor anlar yaşadı.
Daha sonra sıkı güvelik tedbirleriyle salona girmeyi başaran Sinan Oğan, kalabalık bir topluluğa hitap etti.
Oğan’ın Yozgat’taki toplantısına MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kızı Çağrı Türkeş, Antalya  Barosu eski Başkanı ve TBB delegesi Alper Tunga Bacanlı’da katıldı.
Kürsüde konuşan Sinan Oğan, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’nu güvenlik zafiyeti nedeniyle eleştirdi.
Sinan Oğan, MHP’nin son seçimlerde Yozgat’tan silindiğine dikkat çekerek, “Buna sebep olanlar şimdilerde AKP’yle kol kola ilçe ilçe geziyor. Ey Sadir Durmaz bir haftadır bu tertip için mi dolaşıyordun ilçelerde?” diye konuştu.
Sinan Oğan, “Bu dışarıdakiler ülkücü gençler bile değil. Osmanlı ocaklarından, sağdan soldan devşirdikleri çocukları üzerimize salıyorlar” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim