Yeni Cami Mahallesi'nde bulunan Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu bahçe duvarı öğrenciler için büyük tehlike oluşturuyor. Aileler tedirgin yetkililerden önlem alınmasını istiyor.
    Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu bahçesine yaklaşık 10 yıl önce yapılan 20 cm kalınlığındaki duvarın üzerine ek olarak yapılan 1 buçuk metre yüksekliğindeki ilave taş duvarın yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu bildirildi.
    Öğrenci velileri yıllar sonra yol kotunun yükseltilmesi ve dolgu miktarının artması sonucu 20 cm enindeki mevcut perde duvarının 30 cm kalınlığında bir buçuk metre yüksekliğinde duvar ilave edildiğini belirterek; “Ancak taş duvarın altında bulunan perdeye hiçbir önlem ve takviye yapılmadan, betonarme tekniklerine uyulmadan inşa edilen ilave duvarın ileride yıkılma tehlikesi olacağı düşünüldüğünde, bahçede sürekli oynayan yüzlerce öğrenci ve mahalle sakinlerinin olduğu düşünüldüğünde ileride doğabilecek olayların sorumlusu önlem almayan okul yönetimimi, yoksa diğer yetkililer mi olacaktır” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
   
Editör: TE Bilişim