Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen ‘Peygamber Efendimiz’ konulu, en güzel şiir okuma yarışması öğrencilerin ardından bu kez de öğretmenler arasında yapıldı.

            Dün Rehberlik Araştırma Merkezi’nde sabah saat 09:00’da başlayan şiir yarışmasına 7 ilköğretim okulundan 6 öğretmen, 1 okul müdürü katıldı.

            Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Başar ve okul müdürlerinin katıldığı şiir yarışmasının jüri üyeliğinde gazetemiz köşe yazarı Ahmet Sargın da yer aldı.

            Alemlerin Efendisi, Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (S.A.V.) anlatıldığı şiirleri büyük bir duygu yoğunluğu ile yorumlayan öğretmenler, dinleyenlere duygulu anlar yaşattı.

            Yarışma neticesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden İnsaf Kılıç birinci, Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Mehmet Ayık, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğretmenlerinden Ferdaniye Ünaloğlu üçüncü oldu.

            Yarışmada dereceye giren öğretmenler, 13-14 Nisan 2011 tarihleri arasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan finalde Yozgat merkezi temsil edecekler.

Editör: TE Bilişim