Ülkü Ocakları yeni eğitim öğretim yılı öncesi ülkücü gençliğin moral ve motivasyonunu yükseltmek ve yoğun eğitim öğretim dönemi öncesi bir araya gelerek kaynaşmak amacıyla Cumhuriyet Meydanı’nda tüm Yozgat halkının da katılabileceği konser organizasyonu gerçekleştirecek.
Yozgat’ın mahalli sanatçılarından tasavvuf müziği icra eden Recep Kunduz’un yanı sıra konser programında ülkücü camia tarafından sevilip sayılan sanatçılardan Osman Öztunç ve yine gençlik tarafından ilgiyle dinlenen ve takip edilen sanatçı Ali Kınık 27 Eylül’de Cumhuriyet alanında Yozgatlı vatandaşlarla bir araya gelecek.

Konser programıyla ilgili bilgi aktaran Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, özellikle yüksek öğretime başlayacak gençler için düzenledikleri konserle gençliğe yönelik eğitim ve kültür alanında faaliyet gösteren Ülkü Ocakları’nın Yozgat’ta güzel bir organizasyon daha gerçekleştirmiş olacağını belirterek

“27 Eylül’de gerçekleştireceğimiz konserimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz, eğlenip gülerek gençler arasında kaynaşma ve bütünleşmenin sağlanacağı güzel bir etkinlik olacağını umut ediyorum. Daha önceki yaptığımız etkinliklerde de bu durumu gördük ve yaşadık zaten. Onun içindir ki bizlere dar gelen salonlar yerine bu organizasyonumuzu meydanlara taşıma kararı aldık. Hanımlarımız, ihtiyarlarımız ve ailelerimizi de aramızda görmek istediğimiz ve bu doğrultuda organizasyonunu yaptığımız konserimize tüm hemşerilerimi şimdiden davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim