Ramazana özel etkinlikler Novada Yozgat Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşuyor. Bayramın birinci gününe kadar devam edecek olan programda, geleneksel ramazan karakterlerinin yanı sıra Aşuk Maşuk, Ramazan kostümlü maskotlar, sihirbaz şov gibi etkinlikler de Ramazanın tüm renklerini alışveriş merkezine taşıyor. 

Hacivat ve Karagöz’den, Sihirbaz Şova, Aşuk Maşuk gösterisinden Maskot davulcuya kadar birçok etkinlik Novada Yozgat’ın yeme-içme katında kurulan özel sahnede sergilenecek. 25 Haziran’a kadar devam edecek olan Ramazan etkinlikleri, iftardan yarım saat önce başlayacak ve kapanış saati olan 23.00’de sona erecek. 7’den 77’ye herkesin keyif alacağı etkinliklerle, Novada Yozgat Ramazan eğlencesinin ve keyfinin merkezi olmaya devam edecek. 

TASAVVUF MÜZİĞİ VE SEMAZEN GÖSTERİSİ
Yozgatlı ünlü Tasavvuf musiki sanatçısı Recep Kunduz ile ekibi 3 - 4 Haziran tarihlerinde 20:30 – 22:30 saatleri arasında fast food katında Avm ziyaretçilerine Tasavvuf müziği dinletisi ve  Semazen gösterisi sunacaktır.

CANLI HACİVAT KARAGÖZ VE ÇOCUK OYUNLARI
Novada’nın özel Ramazan programı kapsamında, canlı Karagöz Hacivat, Sihirbaz, Aşuk Maşuk 9-24 Haziran tarihleri arasında Yozgatlı sevenleriyle Novada’da buluşuyor. Karagöz ve Hacivat gölge oyunu izleyicilere unutulmaz bir Ramazan eğlencesi yaşatacak. 

RAMAZAN KOSTÜMLÜ KARAKTERLER
Ramazan ayında yapılacak etkinliklerin süresince her Cuma ve Cumartesi Maskot Davulcu ve Ramazan Kostümlü Karakterler Avm’ye gelen ziyaretçilere keyifli bir Ramazan akşamı geçirmeleri için sürpriz gösteriler yapacaklardır.

AŞUK İLE MAŞUK 
Aşuk İle Maşuk Yozgatlı sevenleriyle Novada’da buluşuyor. Avm’ye gelen minik ziyaretçiler ile karşılıklı konuşmaya dayalı  komik, eğlenceli, koreografili, müzikli geleneksel bir ramazan eğlencesi yaşatacaklardır.

SİHİRBAZ ŞOV 
Ramazanda da çocuklar için eğlenceli etkinlikler planlayan Novada Yozgat 09 Haziran, 16 Haziran ve 23 Haziran tarihlerinde Sihirbazlık Gösterisi ile miniklere gizem dolu. 
bir dünyanın kapılarını aralayacak. İftardan sonra gerçekleşecek olan şovda Novada nın küçük ziyaretçileri de Sihirbaz’a sahnede eşlik edecek. Birlikte yaparak ve yaşayarak öğrenme deneyimini elde etme fırsata yakalayacak olan küçük ziyaretçiler, Sihirbaz ile keyif dolu anlar yaşayacak.
Eğlencenin, alışverişin ve lezzetin buluşma noktası olan Novada, 9 Haziran Cuma gününden başlayarak Bayramın birinci gününe kadar devam edecek olan dopdolu programı ile bu yıl Ramazan eğlencelerinin merkezi Novada Yozgat Avm olacak. 

Editör: TE Bilişim