Yozgat dün akşam saatlerinde Muslubelen yokuşunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
    Trafik canavarı yine yolları kan gölüne çevirdi. Yozgat'tan köyüne gitmekte olan Mehmet Çiftçi (62) yönetimindeki 66 AH 569 plakalı minibüs uluslar arası E-88 karayolu Muslubelen mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araç sürücüsünün yaşamını yitirdiği kazada eşi ve kızı da ağır yaralandı.
    Edinilen bilgiye kaza akşam saat 18:00 sıralarında Muslubelen Mevkiinde meydana geldi. Şehir merkezinden merkeze bağlı Yortan Köyü'ne gitmekte olan Mehmet Çiftçi (62) yönetimindeki 66 AH 569 plakalı minibüs uluslar arası E-88 karayolu Muslubelen mevkiine geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce takla attı, daha sonra da yolun sağında bulunan şarampole yuvarlandı. Sürüklenen araçtan dışarı fırlayan araç şoförü Mehmet Çiftçi olay yerinde yaşamını yitirirken, minibüs içerisinde bulunan eşi Zülehya Çiftçi (59) ve kızı Selma Cansever (31) ağır yaralandı.
    Yaralılar Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yerine gelen nöbetçi savcının talimatı ile olay yerinde bulunan Sivil Savunma ekipleri yan yatmış vaziyette bulunan minibüsü vinç yardımıyla havaya kaldırarak altında insan olup olmadığını kontrol etti. Tam bu sırada kaza yerinde cansız bedeni bulunan Mehmet Çiftçi'nen cep telefonu çaldı. Telefonu açan polis memuru Çiftçi'nin trafik kazası geçirdiğini, hafif sıyrıkları bulunduğu için Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını söyledi.
    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilişim