Son yapılan toplantıda mahalle muhtarlarını dinleyen Belediye Başkanı Ömer Açıkel’e taleplerini iletmiştiler.
Yapılan bu toplantının sonucunda Belediye Başkanı. Ömer Açıkel, mahallelerin muhtarlar  tarafından gündeme getirilen sorun ve acil ihtiyaçlarını hizmet noktasında yerine getirmeye başladı. 
İlk olarak Yenidoğan Mahallesinde açılması planlanan yol çalışması başlatıldı. Yol açma çalışmaları kısa sürede tamamlanarak hizmete girdi. 
Başkan Ömer Açıkel, yapılan bir diğer çalışma da ilçeye bağlı Şekerpınar mahallesine yapılan çocuk parkını düzenlediklerini söyledi. 
Park içerisinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Arslan, kısa sürede tamamlanarak parkın hizmete gireceğini kaydetti. 
Başkan Açıkel’ in ziyaretleri sırasında ise çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleri ve çocukları yapılan parktan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Mahallelere yapılan çalışmaların bir diğeri ise İstiklal Mahallesinde Yunus Emre İlk/Orta Okulu önüne araç yavaşlatma kasistleri de kısa sürede yapıldı. Öğrencilerin güvenliği göz önüne alınarak yapılan kasistler sayesinde araç geçişleri yavaşladı ve bölge öğrenciler adına daha güvenli bir hale getirildi.
Hürriyet mahallesinde yapılan yol açma çalışması da bu toplantı sonucunda yapılan hizmetlerden birisi. Burada yapılan yol açma çalışmaları sayesinde daha önce evlerine ulaşım için araziyi kullanan vatandaşların evlerine daha temiz ve düzgün bir şekilde ulaşmaları sağlandı.
Şu anda da ilçemizin bir çok yerinde halihazırda alt yapı, kanalizasyon, yol açma ve çeşitli faaliyetlerle Sarıkaya Belediyesinin hizmetleri hız kesmeden devam ediyor.

Editör: TE Bilişim