Sorgun Agahefendi Anaokulu Öğrencileri Öğretmenleri Zuhal Atak ve İpek Zeyrekoğlu ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

     İlçe Emniyet Amiri Serkan Demir, Başkomiser Osman Taş minik öğrencileri kapıda karşıladı.

     Emniyet Amiri Serkan Demir, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 166. Yıl dönümü nedeniyle minik öğrenciler tarafından yapılan ziyaretin çok anlamlı olduğunu ifade etti. Demir, ''Geleceğimizin garantisi olan çocuklarımızın bu kadar ince bir düşünceyle ziyarete gelmeleri teşkilat olarak bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu ziyaret toplum üzerindeki karakol korkusunun yenilmesi açısından da çok önemlidir'' dedi.

     Yapılan bu açıklamanın ardından minik öğrenciler Emniyet Amiri Serkan Demir ve Başkomiser Osman Taş'a çiçek verirken, onlarda ziyarete gelen çocuklara Emniyet Müdürlüğünün birimlerini gezdirdi.

AKDAĞMADENİ

     Akdağmadeni İlçe Emniyet Amiri Sait Oran, bazı personeli ile birlikte ilçe yöneticilerine ziyarette bulundu.

     Saraykent Kaymakamı ve Akdağmadeni Kaymakam Vekili Cumhur Duran ziyarette, Türk Polis Teşkilatının 166. yıl kuruluş yıl dönümünü kutladığını, vatandaşın huzur ve güvenliği için Türk Polisinin canla başla çalıştığını söyledi.

     Belediye Başkanı Suphi Daştan ise, ''Türk Polis Teşkilatını kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Huzur ve güvenliğin timsali olan polis teşkilatımızın arkasındayız ve destekçisiyiz'' dedi ve İlçe Emniyet Amiri Sait Oran'a yaptığı çalışmalar nedeniyle ''Teşekkür'' plaketi verdi.

     Emniyet Personeli daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Mustafa Yılmaz ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ender Güleç'i de makamlarında ziyaret ettiler.

     İlçe Emniyet Amiri Sait Oran, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, ''Polis, huzurun güvenliği, sevginin birlik ve beraberliğin timsalidir. Vatandaş polis işbirliği ili çözülemeyecek hiçbir asayiş olayı yoktur. Polisin her zaman vatandaşın desteğine ihtiyacı vardır'' diye konuştu.

BOĞAZLIYAN

                Boğazlıyan'da Emniyet Teşkilatının Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürlüğü ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

     İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarlardan mahallelerinde gördükleri olumsuzlukları 155 Polis İmdat'a hemen bildirmelerini istedi. Polisin gece gündüz demeden görevinin başında olduğunu ve halkın huzuru için çaba sarf ettiğini vurgulayan Tepe, muhtarların mahallelerindeki durumu ile ilgili bilgi aldı.

     Özellikle konutta kiracı olarak oturan kişinin ilçe dışına göç edip veya ilçeye geldikleri zaman muhtarlara bilgi vermesini ve muhtarların da konuyu takip etmesini isteyen Tepe, muhtarlarla el ele vererek tüm mahallelerde bulunan vatandaşlara en güvenli bir şekilde yaşamasının sağlanacağını söyledi.

     Daha sonra, muhtarların sorunlarının dinlendiği ve çözüm yollarının arandığı toplantının soru cevap bölümünde muhtarlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

ÇEKEREK

                Çekerek İlçe Emniyet Teşkilatı Polis Haftası nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundular.

     Çekerek İlçe Emniyet Amiri Sıtkı Temel, Komiser Kenan Akgöllü, polis memurlarıyla birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Şeref Ermiş, Cumhuriyet Savcısı Serhat Özmen, Hakim Derya Bağcı Özmen, Hakim Kezban Tuğba Akalan Ünal'ı ziyaret etti.

     Polisler daha sonra Kaymakam Vekili İsmail Şanlı ve Belediye Başkanı Duran Özkan ile birlikte diğer kurumların müdürlerine de ziyarette bulunup, esnafı gezdiler.

YENİFAKILI

                Yenifakılı ilçesinde Emniyet teşkilatının kuruluşunun 166. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Emniyet Amiri Feyami Can, Polis Merkezi Amir Vekili Atilla Güven, Trafik Denetleme Bürosu Amir Vekili Fatih Demir ile birlikte emekli emniyet mensuplarını ziyaret etti.

     İlçe Emniyet Amiri Feyami Can, ''Emekli olan meslektaşlarını unutmadık, teşkilatımızın kuruluşunun 166. yılında da meslektaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, polis haftalarını kutladık'' dedi.

Editör: TE Bilişim