BEYDER’in haftalık akademik, sosyal ve kültürel sohbetlerinde bu hafta konuk olarak Bozok Üniversitesi’nin genç ve başarılı akademisyeni Yrd.Doç.Dr. Orhan Fatih Kuşdemir katılımcılara konferans verdi.
Konferansa BEYDER Başkanı Aydoğan Bilir, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Recep Temel, Selçuk Çınar, Yozgat Şairler ve Yazarlar Birliği Derneği Sekreteri Osman Yüksel ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Yozgat’ın edebi ve kültürel hayatına sunduğu katkılarla dikkat çeken başarılı akademisyen Orhan Fatih Kuşdemir verdiği konferansta katılımcılara ilk olarak bilinç hakkında bilgi aktardı.
Konuşmasında bilincin insan fıtratındaki yeri ve önemini aktaran Kuşdemir, daha sonra milli kimlik bilinciyle ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Konferansında Kur-an-ı Kerim’den örnekler aktaran Kuşdemir, yaradılıştan bu yana tüm insanlığa çizilen tek rotanın İslam olduğunu vurguladı. Katılımcılara bilimsel çerçeve içerisinde uzun soluklu bir konferans veren Kuşdemir, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı ve konferansını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim