Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü, 23’ncü Dönem Milletvekili Dr. Osman Coşkun, 10 Ağustos seçimlerini memleketi Yozgat’ta parti binasından takip etti. Sonuçlara ilişkin dev ekrana yansıyan seçim sonuçlarından haberdar olan Coşkun, Yozgat’ta bir kez daha milletin sandıktan çıkan iradesine şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Coşkun, yaptığı açıklama ile seçim sonuçlarını da değerlendirdi.

Türkiye’nin 2023 hedefine doğru yol alırken hür iradesini bir kez daha ortaya koyan millet için seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Coşkun, şunları kaydetti:

“Türk milleti bir kez daha sandıkta iradesine sahip çıkacak 12’nci cumhurbaşkanını ana sütü gibi ak ve helal oyları ile seçmiştir. Ülkemize ve Yozgat’ımıza bir kez daha seçim sonuçlarının hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Ülkemizde büyük bir huzur içerisinde gerçekleşen seçimler bir kez daha göstermiştir ki hiçbir başarı tesadüf değildir. 9’uncu kez milletin gönlünden büyük bir teveccüh ile çıkan ve ülkemizin halk oyuyla seçilen ilk cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’a yolun açık olsun sayın cumhurbaşkanım demekten mutluluk duyuyorum. Milletimizin verdiği büyük desteğin Yozgat’ımızda da sandıklara yansıması ayrıca gurur vericidir. Milletimiz ve Yozgat’ımız için seçim sonuçları hayır olsun.”

Editör: TE Bilişim