Akyamaç'ta köylülerin yoğun ilgisi ile karşılanan Milletvekili Başer, köylülerde köyün sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra, köy içerisinde de gezinti yapıp, köylülerin belirttiği sorunları yerinde görme imkanı buldu. İl merkezi başta olmak üzere, ilçe, belde ve köylerdeki vatandaşlarla kucaklaşıp, partisinin teşkilatıyla birlikte herkesin derdini dinlemeye çalıştıklarını bildiren Başer, ''Bizler, Başbakanımızın liderliğinde köylümüzün refahı için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sorunların farkındayız, sahip olduğumuz makamlar gelip geçici. Derdimiz; şu gök kubbede hoş bir sada bırakmak. Geriye dönüp baktığımızda dualara mazhar olacak eserler bırakmaktır'' dedi.
Köylüye en iyi hizmeti getirerek onların efendi olduklarını kendilerine hissettirmeye çalıştıklarına vurgu yapan Başer, köylülerin daha kaliteli bir çevrede hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak amacıyla hemen hemen tüm köylerin alt yapı sorunlarını bitirip, 2013 içinde de bu köylerin üst yapılarının tamamlanmasına yönelik çaba içerisinde olacaklarını bildirdi.
Başer, ''AK Parti, Türkiye geleneğinden güç alarak, geleceğe yeni bir sentez armağan etmektedir. Toplumumuzun geleneksel kültüründe var olan ve farklılıkları zenginlik olarak gören değerler yaşatılmaktadır. Tüm renkleriyle eşsiz zenginlikleriyle Türkiye kendi içinde bölgesinde ve dünyada yeniliğin, kalkınmanın, barışın, huzurun ve refahın öncüsü olmuştur’’ dedi.   
Başer daha sonra köylü vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dinleyerek sorunların takipçisi olacaklarını ifade etti.
Akyamaç ve Çatma köyleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eğilmez de Milletvekili Başer’e hem Yozgat’ta hem de Ankara’da kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti ve plaket hediye etti.

Editör: TE Bilişim