Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Çelebi Altuntaş, Türkiye’nin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye ihtiyaç duyduğunu belirterek; “Kararlılıkla yürütülen operasyonlar sayesinde paniğe kapılan, korkan, kan kaybeden bölücü terör örgütü Türkiye’nin büyüklüğünü bir kez daha görecek ve anlayacaktır” dedi. 
Düzenlenen saldırıları şiddetle kınadığını dile getiren Altuntaş; “Hain ve kalleş saldırılar asla hedefine ulaşamayacaktır. Türk milletinin teröre karşı olan azim ve kararlılığının asla zayıflamayacak, birlik ve beraberliğimize, büyük Türkiye idealine zarar vermek isteyen bir kez daha sükutu hayale uğrayacaklardır. 
Türk milleti, büyük azim ve kararlıkla, teröristlerin üzerine giden güvenlik kuvvetlerine olan desteğini hiçbir zaman eksik etmeyecektir. Ülkemizin dört bir yerinde şehit cenazelerinin hüznü yaşanıyor. Bu hüzün milletin mücadele azmini ve inancını kırmayacak, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirecektir. 
Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dilerken, terör odaklarına yönelik düzenlenen operasyonları destekliyor, kararlılıkla devam edeceğine olan inancımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

Editör: TE Bilişim