Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman’ın girişimleriyle ocak binasında yapılan tadilatlar sonucu binası içerisinde küçük bir mescitte oluşturuldu ve ülkücüler de bu yıl teravih namazlarını ocak binasında kılmaya başladı.
Ramazan ayının başından itibaren teravih namazlarının kılınmaya başladığı Yozgat Ülkü Ocakları’nda mübarek aya özel kültürel, dini etkinlik ve programların sayısında da artış gözlendi. İftar sonrası ocak binasında toplanan ülkücü gençler ile ülkücü camianın ileri gelen isimleri yan yana saf tutarak teravih namazlarını ocak binasında kılmaya başladı. Ocaklı gençlerin bir bölümü ise ramazan süresi boyunca Yozgat’ta yer alan camilerde teravih namazlarını kıldıktan sonra cami çıkışlarında cemaate limonata ikramında bulundu.
Mübarek ramazan ayının feyzinden ve rahmetinden sonuna kadar faydalanmak istediklerini ve ocaklı gençlerinde bundan mahrum kalmamaları adına bu yıl bir ilki gerçekleştirerek, teravih namazlarını ocak binasında kıldıklarını belirten, Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman  ‘’Mübarek ramazan ayında Yozgat Ülkü Ocakları olarak bu yıl bir ilki gerçekleştirdik ve teravih namazlarımızı artık ocak binamızda kılmaya başladık.
Böylece ocaklı gençlerimizin ve kardeşlerimizin de bu mübarek aydan feyizlenmesini ve manevi iklimini solumasını arzu ettik. İlk teravihten itibaren ocağımızda namazlarımızı eda ediyoruz. Teravih namazını da Yozgat Müftülüğü’nden emekli İmam Hatip Ömer hocamız kıldırıyor. Allah ondanda bin kere razı olsun. Yozgat Ülkü Ocakları’nın kapısından abdestle giriliyor, besmeleyle giriliyor ve çok şükür rabbimizin kelamları okunuyor’’ dedi.

Editör: TE Bilişim