Mektebim Koleji Yozgat'ta ikinci eğitim yılına merhaba demenin mutluluğunu yaşadı. Sabah saat 09.00'da okul bahçesinde 2016-2016 eğitim öğretim yılı açılış programı düzenlendi. 
Öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlenirken, aynı heyecanı anne-babaları da yaşadı. 
Mektebim Koleji Kurucu Müdürü Mustafa Başer, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, yeni eğitim yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
"Öğrencilerimiz yokken ne okulun, ne de bu bahçenin bir anlamı yoktu" diyen Başer; 
"Okulumuz Haziran'dan bu yana en güzel gününü yaşıyor. O tarihten bu güne öğrenci sesi duymadığımızdan hiçbir şeyin anlamı yok. Burada sabahtan akşama kadar bulunuyoruz ama bu coşkuyu, bu heyecanı ancak bu şekilde öğrencilerimizle yaşayabiliyoruz, iyi ki geldiniz, sağ olun" diye konuştu.
Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşadığını ifade eden Başer, şunları söyledi: 
"Okullar öğrenci olduğunda, onların sesleri çınladığında anlamlı oluyor. Fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmeyi kendimize ilke edindik ve eğitimde yüksek standartlar hedefliyoruz. Okul öncesinden bu güne kadar tüm kademelerdeki öğretmen, yönetici ve tüm çalışanlarımız bu sorumluluğu taşımakta ve her bir öğrencimizi geleceğe yönlendirebilecek bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktadır. Biliyoruz ki okul aynı zamanda öğrencileri yaşama hazırlayan bir alan olmalıdır. Bu duygularla yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmen ve ailelere hayırlar getirmesini diliyorum."
Daha sonra Osman Köksal isimli günün anlamını belirten bir şiir okudu. 
Mektebim Koleji Müdürü Mustafa Başer, programın sonunda öğretmenleri öğrenci ve velilere tanıttı.


Editör: TE Bilişim