İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanı Halil Şahbaz’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’da katıldı. Meclis üyeleri Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan 2015 yılı Performans Programı taslakları üzerinde hazırlanan raporu görüştü. 
Mecliste Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan Performans Programı taslak raporunu dinleyen meclis üyeleri rapor ile ilgili görüşlerini de dile getirdi. Okunan rapor ile ilgili söz alan Çekerek İl Genel Meclisi Üyesi Çetin Selvi özellikle raporda Milli Eğitim ile ilgili kısımlarda Milli Eğitim için ayrılan bütçede merkeze önem verildiğini ve ilçelerdeki okulların acil ihtiyaçlarının da bulunduğunu dile getirdi. 
Okunan rapor ile ilgili meclis üyelerinin görüş ve düşüncelerini ifade etmelerinin ardından rapor oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra ise kürsüye gelen Vali Abdulkadir Yazıcı kürsüde meclis üyelerine uzun bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Yazıcı yaptığı konuşmada Yozgat için herkesi dinlediklerini ve her görüş ve öneriyi dikkate aldıklarına vurgu yaptı. Abdulkadir Yazıcı meclis üyelerine yaptığı konuşmayı bir sohbet havasına dönüştürerek meclis üyeleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu ve meclis üyelerinden gelen soru, talep ve isteklere de yanıt verdi. Toplantı Vali Yazıcı’nın yaptığı konuşmayla son buldu.

Editör: TE Bilişim